18 mei 2018
GUNNING

Aannemer Campus NOVA Zijlweg bekend

HAARLEM

De bouwcombinatie HBB Groep en De Geus Bouw gaat de nieuwbouw van het multifunctioneel onderwijsgebouw en paviljoen van het Nova College aan de Zijlweg in Haarlem op de Nova Campus bouwen. Daartoe tekenden collegevoorzitter Hans Snijders en vertegenwoordigers van de bouwcombinatie Martijn van de Poll en Piet de Geus donderdag 17 mei de engineer & construct basisovereenkomst. Hiermee komt realisatie van de moderne campus een stap dichterbij.

Na het doorlopen van de aanbestedingsprocedure voor de bouw van de Nova Campus Zijlweg in Haarlem kwam deze bouwcombinatie als beste uit de bus. De verwachting is dat partijen in het vierde kwartaal van 2018 starten met de bouw en dat in het eerste kwartaal van 2020 de nieuwbouw gereed is voor het onderwijs. Voor meer informatie www.novacollege.nl/campus

Res & Smit begeleidt de ontwikkeling en het project- contractmanagement namens NOVA.

Foto: Collegevoorzitter Hans Snijders (midden), Piet de Geus en Martijn van de Poll (rechts) van de bouwcombinatie HBB Groep en De Geus Bouw tekenden donderdag de basisovereenkomst voor de bouw van de Nova Campus Haarlem van het Nova College. Foto Michel van Bergen.