Vacatures

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste, nieuwe talenten om ons team te versterken.

Res & Smit? 
Res & Smit verzorgt vastgoedadvisering, ontwikkeling en projectmanagement. We zijn actief voor grotere bedrijven, gemeenten, beleggers, scholen en universiteiten. Met een hecht team van adviseurs/ontwikkelaars en projectmanagers werken we aan uitdagende, complexe projecten op het gebied van wonen en werken. Onze werkwijze kenmerkt zich door een ondernemende, creatieve en commerciële aanpak gericht op duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers.

Wat houdt de functie in?
We zoeken een ontwikkelaar/projectmanager op junior of medior niveau die samen met partners binnen het bureau kansen creëert en projecten vanaf het initiatief begeleidt. Omgaan met spreadsheets en financiële modellen is vereist om de haalbaarheid te toetsen. We zoeken een kandidaat met een bouwkundige en/of bedrijfskundige achtergrond. 

Wie ben jij?
Je bent energiek, nieuwsgierig, creatief en communicatief sterk. Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring en een ondernemende persoonlijkheid.Het is belangrijk dat je past in het team. 

Wat hebben wij jou te bieden?
Res & Smit biedt de mogelijkheid om te werken aan toonaangevende projecten. Je krijgt een grote eigen verantwoordelijkheid en werkt in een informeel maar hecht en gedreven team. Res & Smit heeft aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bijzondere prestaties worden onderkend en beloond.

Uitgedaagd?
Stuur je motivatiebrief met curriculum vitae en foto ter attentie van Eric Bakker, mailadres info@ressmit.nl.