WERKEN BIJ RES & SMIT

Jij maakt het verschil. Bouw jij met ons mee aan morgen?

Leuk je te ontmoeten, wij zijn Res & Smit

Res & Smitters zijn informeel en soms een beetje eigenwijs en direct. We zijn nieuwsgierig en willen het verschil maken. Door creatief te zijn, initiatief te nemen en te gaan voor resultaat. Maar wel samen.  Vanuit onze gedrevenheid willen we echt iets bijdragen aan de mensen en de wereld om ons heen.

Onze kernactiviteiten zijn:

–           conceptontwikkeling;
–           vastgoedadvisering en projectontwikkeling;
–           contract- en projectmanagement.

Res & Smit werkt als adviseur, gedelegeerd ontwikkelaar of participeert in projecten. Dat vergt ondernemerschap. We realiseren uitdagende projecten met een mix van wonen, leisure, kantoren, onderwijs en zorg. Opdrachtgevers zijn zowel profit als non profit organisaties. Onze thuisbasis is een zelf ontwikkeld, duurzaam en transparant kantoor in het groen aan de zuidwestkant van Amsterdam.

We blijven groeien en zijn steeds op zoek naar junior medewerkers die hun opleiding hebben afgerond of al een beetje werkervaring hebben. Res & Smit leidt graag zelf op. Je werkt steeds met een senior, maar krijgt ook eigen verantwoordelijkheid; daarvan leer je het meest. Samen delen we ervaring en kennis in de ‘Res & Smit Academy’ en we dagen je graag uit cursussen of trainingen te volgen.


PROJECTMANAGER

Wat ga je doen?

Je verzorgt het contract- en projectmanagement voor onze projecten; van uit-ontwikkeling tot en met de realisatie en oplevering. Je stuurt een ontwerpteam aan tijdens de ontwerpfasen. Naarmate het project vordert zorg je voor een optimale besteding van de juiste aannemer uit de markt (UAV of UAV-GC). Je zorgt ervoor dat het project met een hoogwaardige kwaliteit wordt gerealiseerd binnen de kaders van tijd en geld. Goed organiseren, vastleggen van afspraken en een strakke processturing zijn essentieel.

Wat zoeken we?

We zoeken een echte ‘bouwer’ waarbij organiseren en bouwen in het bloed zit. Je bent ambitieus en geïnteresseerd in het contract- en projectmanagement. Je werkt goed in een team en krijgt dingen voor elkaar. Je bent zorgvuldig en standvastig in je rol maar schakelt ook snel als het nodig is. Je bent oprecht geïnteresseerd in duurzame oplossingen.

Je hebt tenminste 2-3 jaar werkervaring. Een bouwkundige opleiding op HBO of WO niveau is belangrijk. De functie is in 40 uur in te vullen.

STAGIAIR

Res & Smit BV zoekt per februari 2022 een ‘hands on’ stagiair die interesse heeft in bouw- en projectmanagement of met een bouwkundige of economische achtergrond. Je gaat meelopen in diverse projecten en actief onderdeel uitmaken van het projectteam onder leiding van een senior of partner.

Ben jij proactief, leergierig en praktisch en rond je aankomend jaar je opleiding Bouwkunde (of soortgelijk) op HBO of WO niveau af, dan horen we graag van je!

Mail naar vacature@ressmit.nl of bel naar Ruben van Droffelaar 020-667 58 57 als je meer over deze vacactures wilt weten! We ontvangen je graag op ons kantoor. www.ressmit.nl