BAIN & COMPANY

AMSTERDAM

Project Sky, de renovatie en uitbreiding kantoor Bain & Company in de Rembrandt Toren in Amsterdam.

Bain & Company heeft haar huidige kantoor in Amsterdam, gesitueerd op de 25ste en 26ste verdieping gerenoveerd. Het kantoor is uitgebreid door het toevoegen van de 32ste verdieping.
Gelijktijdig met de renovatie en uitbreiding van het kantoor is een nieuwe manier van werken geïntroduceerd, te weten soft-sharing.

De oppervlakte van het kantoor is, met oog op de toekomst, over-gedimensioneerd. Om die reden is er in het project rekening gehouden met de verhuur van een halve verdiepingsvloer (26ste verdieping).

De 32ste verdieping is ingericht als gastenontvangst/receptie met vergaderzalen, presentatie- en vergaderruimten, een boardroom en een multifunctioneel café/lunchroom voor de medewerkers van BAIN die hier de hele dag gebruik van kunnen maken (lounge, overleg, werken, lunch, etc.). De 25ste en 26ste verdieping worden primair als kantoorvloer gebruikt. Door op deze twee verdiepingen de kantoren/kleine vergaderruimtes tegen de kern van het gebouw te plaatsen is er een volledig open ruimte met werkplekken gecreëerd.

Res & Smit heeft Bain & Company ondersteund met het projectmanagement.

Architect: D/DOCK
Aannemer: Verwol Complete Interieur Realisatie
Fotograaf: Michael van Oosten

Klant BAIN & COMPANY
Categorie WERKEN
REALISATIE 2015
DISCIPLINES PROJECTMANAGEMENT

GERELATEERDE PROJECTEN