VODAFONE HOOFDKANTOOR ODE

AMSTERDAM

Opdrachtgever Vodafone is voorloper op het gebied van mobile working, solutions en services. Hierdoor heeft het bedrijf besloten om haar organisatie meer in het middelpunt te laten staan en heeft destijds een nieuw kantoorgebouw op het Oosterdokseiland te Amsterdam aangehuurd. Dit kantoorgebouw is gelegen naast Amsterdam Centraal Station, in het hart van de stad.

Res & Smit heeft geholpen bij het integreren van het kantoorconcept van Vodafone binnen het gebouw. Het kantoorconcept berust op een door Vodafone ontwikkeld concept. Basis voor dit concept was the Changing Workplace.

The Changing Workplace, een verbijzondering van Het Nieuwe Werken, ziet de werkomgeving als strategisch middel van de organisatie en neemt de (merk)waarden van het bedrijf als vertrekpunt bij het ontwikkelen van een kantoorinrichtingsconcept.

Res & Smit heeft Vodafone daarnaast ondersteund met de aanhuur, het projectmanagement tijdens de ontwikkeling van het kantoorgebouw, en de vastgoedmatige- alsmede de gebouwgebonden inrichtingsactiviteiten.

Klant Vodafone
Categorie WERKEN
REALISATIE 2012
DISCIPLINES PROJECTMANAGEMENT

GERELATEERDE PROJECTEN