AMSTERDAM RAI ELICIUM

Amsterdam

Amsterdam RAI heeft in 2009 het indrukwekkende hart van de RAI opgeleverd, het Elicium. Een modern, aantrekkelijk en multifunctioneel gebouw, ontworpen door Benthem Crouweel Architekten, met daarin ondergebracht onder meer twee ondergrondse parkeerlagen, een receptie, een expositieruimte (laagbouw) voor grootschalige congressen en evenementen alsmede een vergadercentrum en een flexibel indeelbare kantoorruimte (hoogbouw) met de mogelijkheid deze om te bouwen naar vergader- en congrescentrum. Het Elicium is prominent zichtbaar aan de Europaboulevard en is middels fly-overs verbonden aan het Europa- en Hollandcomplex.

Res & Smit heeft Amsterdam RAI ondersteund met diverse projectmanagment- en huisvestingstrategie activiteiten voor onder andere:

  • de realisatie van de inrichting van de laagbouw, het vergadercentrum en de (flexibel indeelbare) kantoorruimte (hoogbouw);
  • een vernieuwde huisvestingstategie, in samenwerking met de diverse afdelingen van Amsterdam RAI, voor een flexibel indeelbaar kantoorconcept met de mogelijkheid deze te transformeren naar een vergader- en congrescentrum, zonder grootschalige (bouwkundige) ingrepen.
Klant Amsterdam RAI
Categorie WERKEN
REALISATIE 2015
DISCIPLINES PROJECTMANAGEMENT
HUISVESTINGSSTRATEGIE

GERELATEERDE PROJECTEN